Orhan Çobanoğlu İlkokulu

WEB https://orhancobanogluio.meb.k12.tr
Adres : Aydınlar Mahallesi 49059 Sokak No14 01190 Seyhan / Adana
VİZYON : Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu ,ülkesine ülkesinin insanlarına sahip çıkan bireyler yetiştiren bir eğitim vermek en büyük vizyonumuzdur.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR : Masa tenisi minikler dalında il ikinciliğimiz vardır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:40-14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KLİMA
Servis : Okul Servisimiz Mevcuttur
Ulaşım : Şehir içi toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır. Barkal 8 numara (Fevzipaşa -Nedimbey yazan dolmuşlar)
Yerleşim Yeri : Okulumuz Merkez Otogarın doğusunda (arka tarafında), Danişment Gazi Anadolu Lisesi ile Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesinin arkasında , Mimar Melahat Anaokulunun önünde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklık 5 km civarındadır. Fevzipaşa-Nedimbey minibüsleri-Büyükşehir Belediyesinin 162 Numaralı otobüsleri ile sağlanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 5 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :